http://www.expressen.se/dinapengar/nu-trader-fler-politiker-fram-om-sina-sj-kort/

Nu har det hänt igen, politiker missbrukar sina kontokort, de försnillar från skattemedel och kommer med dåliga ursäkter och så uteblir straff.

Hade det varit en vanlig Svenska medborgare så hade det blivit böter och prick i straffregistret, men de smyger under radarn och fortsätter som inget hade hänt.

Vi har alla Mona Sahlins bravader starkt i minnet och hur gick det med henne, jo hon gled undan och rättssystemet fungerar inte på dessa.

Så kan det inte få vara, så nu måste det ställas krav på införande av Riksrätt och tjänstemannaansvar. KU förhör är en parodi på rättvisa så sluta upp med att låtsas att ni tar politikers brott på allvar.

Politiker har i många år missbrukat sina ställningar och kommit undan med det, nu måste det vara slut och de ska precis som vilken annan medborgare dömas i domstol och hängas ut i press för de gör detta under förtroende från folket vilken är än värre.

https://petterssonsblogg.se/2014/07/03/nu-granskar-vi-s/

https://petterssonsblogg.se/2013/02/06/nu-granskar-vi-m/

Många av er har säkert läste denna förträffliga blogg, där Pettersson samlat och samlar det mesta av vad politikern gör sig skyldiga till och i många falla slinker de undan straff just för att det inte finns riksrätt och tjänstemannaansvar utan bara KU förhör som är lika med noll och inget värde, ett spel för galleriet.