Idag är spänningarna enorma, familjer, vänner, arbetskamrater splittras för att någon säger vad de tycker, helt plötsligt är solidariteten borta och hatet gror som aldrig förr. Ett ord som uttalas och som politiskt korrekta massan inte tycker om förvandlas till rasism, hat och en utstötning av den som sa det. I nästa stund står de och hyllar sig själva för sin syn på jämlikhet, feminism med mera, godhetens apostlar slår sig på brösten för allt.

Många av världens trosinriktningar är i min mening förtryckande, de tillåter inte individen att tycka utanför deras regelverk, de tillåter inte individen att vara en individ i deras religion. Religionen står för mycket ondska, förmodligen var det inte Guds mening eller vilken Gud som tillbedjes, så vad kan då ha hänt på vägen från en god tanke, en god Gud?

Personligen tror jag på att människan är den onda varelsen som tagit Guds ord i egna händer, skapat en ond makt, en makt som de tycker om att utöva på andra och med Guds ord som ”rättesnöre” ser de till så att andra känner sig obekväma, deras makthunger är så oändlig att de skyr inga medel för att nå sina makt mål, de börjar kalla andra som inte tycker som dem, som inte håller med, de kallar dem för allt möjligt, de skyr inga medel för att nedvärdera sina motståndare.

Helt plötsligt så slår det mig att religion och politik är samma andas barn de lever ett bra liv tillsammans med samma ändamål (tillkomme mitt rike) samma inriktning om att förtrycka allt som står i deras väg, allt som stör deras sätt att ha makt, behålla makt och de förgör sina motståndare med rasism, med nedsättande ord ja, med allt som står i deras makt för att behålla sin makt.

Hjärntvätt, uppvigling, upplopp, hatkampanjer, baktalande är ledord i deras strävan, de skyr inga medel när det gäller att behålla makten, de trampar på allt och alla som opponerar sig i religionens namn tar de lagen i egna händer.